Groot succes Reiding Dak- en Zinkwerk jeugdtoernooi

17 juni 2024

Zaterdag was de afsluitende dag van het Reiding Dak- en Zinkwerk jeugdtoernooi op ons mooie sportpark De Boskdobbe. Wat hebben we een mooie week gehad vol voetbalplezier en spannende toernooien. Met deelnemende ploegen vanuit Bedum tot Sneek trokken ploegen uit de wijde omtrek naar Frieschepalen om een poging te wagen een prijs mee naar huis te nemen.

We trapten op 8 juni af met twee toernooien voor de JO10 categorie. Hier gingen VEV’67 JO10-3 en GSVV JO10-1 er met de gouden medailles vandoor. Op maandag 10 juni hebben de meiden van de MO15 categorie de onophoudelijke regen getrotseerd met onze eigen RWF MO15-1 als winnaar. Gelukkig betere weersomstandigheden op dinsdag 11 juni. Op deze frisse, maar iets zonnigere avond maakten RWF JO14-1 en Drachtster Boys JO14-2 het spannend door de finale op strafschoppen aan te laten komen. Hierin bleek Drachtster Boys de sterkste en ging het er met de hoofdprijs vandoor.

Ook op woensdag 12 juni moesten strafschoppen uitsluitsel bieden wat betreft de toernooiwinnaar. Last-minute invalploeg Harkemase Boys JO17-1 (waarvoor nogmaals dank!) haalde de finale en wonnen de spannende strafschoppenserie tegen Westerkwartier JO17-1. Daarmee ging de hoofdprijs naar de Harrekiten. Op donderdag 13 juni was het weer de beurt aan Drachtster Boys om de 1e prijs te winnen, met een ongeslagen status pakte de JO15-3 de verdiende toernooiwinst.

Vervolgens hadden we op vrijdag 14 juni weer een strafschoppenserie te pakken in het toernooi voor de JO19 categorie. Surhusterfean JO19-2 en Heerenveense Boys JO19-2 wisten niet te scoren in de finale waardoor strafschoppen uitsluitsel moesten bieden. Surhusterfean nam deze het beste en mocht de hoofdprijs in ontvangst nemen. Zaterdag, 15 juni, sloten we af met de toernooien voor JO8 en JO12 pupillen. Bij de JO8 was Kootstertille JO8-1 oppermachtig en bij de JO12 mochten de jongemannen van ONS Sneek dik verdiend de gouden medailles in ontvangst nemen.

Daarmee komt dit jeugdtoernooi ten einde. Via deze weg willen wij als organisatie alle teams, supporters, sponsoren en de talloze vrijwilligers die hebben meegeholpen aan de organisatie en uitvoering van het toernooi bedanken. We hebben een fantastische week gehad, tot volgend jaar!

De Toernooicommissie

Tijdens het Reiding Dak- en Zinkwerk jeugdtoernooi zijn er foto’s gemaakt door Jens Baron. De foto’s zijn te bekijken via onderstaande links.

Foto’s JO15
Foto’s JO19
Foto’s JO8 & JO12

 

Delen op social media