Jan Mulder nieuwe hoofdtrainer s.v. R.W.F.

18 jan 2023 | RWF 1 Nieuws

Met ingang van het seizoen 2023/2024 is Jan Mulder de nieuwe trainer van de RWF A-selectie.

In november 2022 begon voor RWF de zoektocht naar een geschikte hoofdtrainer. De samengestelde commissie was hierin kritisch. Voor de beoogde kandidaat was een duidelijk profiel opgesteld in de vacature. Enthousiast, gedreven, tactisch sterk en bovenal gevoel voor het verenigingsleven waren in de sollicitatieprocedure belangrijke criteria.

In de afgelopen weken werden de eerste contacten gelegd tussen RWF en Jan Mulder. In meerdere gesprekken bleek al snel dat de wederzijdse klik hierin in grote mate aanwezig was. Ook een gesprek tussen Mulder en de RWF A-selectie werd door beide partijen als zeer positief ervaren.

RWF is dan ook trots om u Jan Mulder te presenteren als nieuwe hoofdtrainer per ingang van volgend seizoen. De club heeft een energieke, gedreven, en ervaren trainer aangesteld die in staat wordt geacht de ingezette lijn van de afgelopen jaren door te trekken. We kijken uit naar de samenwerking tussen de enthousiaste en talentvolle spelersgroep en de nieuwe hoofdtrainer.

Vooralsnog gaat de focus vol op het huidige seizoen, waarin we tot op het einde mee hopen te strijden om de plaatsen die recht geven voor promotie naar de derde klasse.

Delen op social media

Meer RWF 1 nieuws

Tussenstand 3e klasse B

Uitslagen

Programma