Ook RWF weet niet te winnen van Ternaard

apr 10, 2022 | RWF 1 Nieuws

Zaterdag 9 april stond de wedstrijd tegen Ternaard 1 op de planning. Een wedstrijd tussen de nummer 7 en de koploper van de competitie . Waar Ternaard nog een kleine kans had om de 2de periode te pakken straalden ze dit tijdens de wedstrijd niet uit. Het waren de mannen van meneer Haan die de bal kregen en opzoek waren naar kansen. Op een goed bespeelbaar veld werden er weinig kansen gecreëerd en werden de ruimtes achter de laatste linie niet benut. De kansen van de roodhemden waren op 1 hand te tellen, aan de andere kant kwam RWF halverwege de eerste helft goed weg nadat de bal op de lijn bleef hangen en deze werd weggeroeid door onze Hielke vd Meulen.

Zoals in de rust genoemd werd, een typische 1-0 wedstrijd, de opdracht was 2de helft opzoek te gaan naar dit doelpunt. Er werd beter gevoetbald en met de steun van de meegereisde supporters werden er een aantal kansen gecreerd. Jacob Veenema werd door een mooie aanval oog in oog met de keeper gezet maar schoot de bal in de handen van de keeper. Deze keeper kon zich de tweede helft onderscheiden door een aantal prima op pogingen van Sietze Anne vd Velde en Mika Jansma. RWF zette meer en meer druk en kwam na een goede aanval via Abe Spinder op voorsprong. Toch besloot de grensrechter van dienst de goal af te keuren wegens buitenspel, een discutabele beslissing die de wedstrijd deed eindigen in 0 tegen 0.

Een typische 0-0 wedstrijd waar RWF wel wilde voetballen maar het niet voor elkaar kreeg, en Ternaard niet wou voetballen en dit zodoende voor elkaar kreeg. Dinsdag staat de uitwedstrijd tegen Harkema Opeinde op het programma, waarbij RWF alle support kan gebruiken.

RWF gaat nooit verloren, knoop dat in uw oren.

Delen:

Meer RWF 1 nieuws

Tussenstand 3e klasse B

Uitslagen

Programma