Programmaboekje JVT 2022

jun 1, 2022 | JVT

Hallo voetballiefhebbers,

Het echte aftellen is begonnen! Nog 9 dagen en dan gaan we van start met het Jeugd Voetbal Toernooi (JVT) bij s.v. RWF. Voor het eerst in vier jaar tijd kunnen we dit evenement weer organiseren. Met een toernooi voor G-teams en Damesteams is het JVT inmiddels uitgegroeid tot meer dan alleen een toernooi voor de jeugd. We kijken er erg naar uit om alle deelnemende teams te mogen verwelkomen op ons prachtige sportpark “De Boskdobbe”!

Met dit bericht delen we het programmaboekje van het JVT, direct met de mededeling dat het toernooischema voor G-teams is gewijzigd i.v.m. een afmelding. Zie het aangepaste schema ook onderin dit bericht. Deze tweede editie van het toernooi voor G-teams is tevens de start van het toernooi op vrijdag 10 juni. We hopen er met Broekster Wâlden, Buitenpost en Drachten weer een topavond van te maken. De bal rolt vanaf 18:30 uur, komt allen om de teams aan te moedigen!

Gedurende de week die daarop volgt is er tot en met 18 juni volop voetbalbeleving in Frieschepalen op sportpark “De Boskdobbe”. Met toernooien voor JO8, JO10/MO11, JO12, MO13, JO13, JO14, JO17, JO19, Onder 23 jaar en Dames 7×7 belooft het een mooi spektakel te gaan worden. Kijk voor het exacte schema in het programmaboekje.

Een avond om er nog wel even uit te lichten is die van vrijdag 17 juni. Er staat op die avond een toernooi gepland voor zowel de O23 als voor de Damesteams. Direct na afloop van het toernooi komt feestzanger Jordi Weijers optreden om de avond op een feestelijke manier af te sluiten! Hier wil je bij zijn!

Het toernooi kan natuurlijk niet zonder haar vrijwilligers, hier kunnen we nog wel een aantal van gebruiken! Lijkt het jou leuk om ook mee te helpen in de dagelijkse invulling van de toernooi (denk aan bijvoorbeeld een bardienst, wedstrijden leiden als scheidsrechter of het ontvangen van de deelnemende teams), laat het ons weten!

We hopen u en jou te zien in een week bomvol voetbal van 10 juni t/m 18 juni!

Met sportieve groeten,

De Toernooicommissie
Halbe, Berend, Freddy, Jan Sikko en Ralph

Delen: