RWF JO17 WINT MET DUBBELE CIJFERS EN DOET WEER MEE OM HET KAMPIOENSCHAP!

24 nov 2019 | Algemeen Nieuws

Voor de heren van Gert Keep en Berend Jongsma was het doel vandaag duidelijk. Zelf winnen van vv drachten en daarna kijken wat de concurrentie in de competitie heeft gedaan.
Onze mannen starten sterk aan de wedstrijd er waren mooie combinaties te zien op het middenveld en voorin. Daarnaast stond het achterin als een huis wat het voor de creatieve jongens toch lekker voetballen maakt. Uiteindelijk viel de 1-0 door een eigen goal echter had rwf ook al wat kansen laten liggen. Rwf denderde na deze openingsgoal tot 3-0 bij rust waar de mooiste uitgespeelde goal de 0-2 was. Het was Fokko die in de omschakeling het over zicht behield en wouter in staat stelde om een pracht van een assist op Ruben te geven die het vervolgens koelbloedig afrondde. Een knap staaltje combinatiewerk van onze mannen.

In de rust werd er gewaarschuwd voor onderschatting in de 2e helft en dat hadden de mannen goed in de oren geknopen. Uiteindelijk werd het 10-0 voor de RWF jo17 en er zaten echt een paar prachtige combinatiegoals tussen constateerden de coaches van de Jo17 meer dam tevreden . Een optimale teamprestatie is geleverd en deze werd ook nogeens dubbel beloond door hulp uit onverwachte hoek gezien vv opende van drachster boys won. Voor onze mannen betekend dit dat we het kampioenschap weer in eigen hand hebben met nog 3 wedstrijden te gaan. Worden deze allemaal gewonnen dan kan de platte kar uit het vet. Daarom willen we een ieder ook vragen om onze jongens komen te supporten en aan te moedigen, te beginnen aanstaande zaterdag uit bij vv Gorredijk de eerste van de 3 finales die op ons wachten!

Delen op social media