Training mini pupillen (4 t/m 7 jaar)

4 januari 2024

Is uw kind ook altijd met de bal aan het spelen of denkt u dat hij of zij het leuk zal vinden om eens mee te doen aan een voetbaltraining. Na de kerst willen we weer een aantal keer trainen met de jeugd van 4 tot 7 jaar.

Het zal grotendeels bestaan uit pass en trap oefeningen, parcours afleggen met een bal, afronden en natuurlijk een partij.

We hebben al een aantal aanmeldingen, maar we kunnen nog wel een aantal gebruiken om zo ook wat leuke partijvormen te kunnen spelen.

Dus is uw zoon of dochter tussen de 4 en 7 jaar dan is hij welkom om eens met ons mee te trainen. Het is geheel vrijblijvend en u hoeft uw kind hiervoor niet aan te melden bij RWF.

De trainingen zullen 1x in de 2 weken plaatsvinden en u kunt contact opnemen met Menno Veenstra (0652304896) voor de data van de trainingen. Hij zal de trainingen gaan verzorgen en houdt u dus op de hoogte wanneer en hoelaat de trainingen zullen plaatsvinden.

Ook zijn we nog op zoek naar 2 speler die mee willen doen met het JO8-2 team van RWF. We willen gaan starten na de kerst aan de competitie maar kunnen nog wel 2 spelers gebruiken, ook hier kan u contact opzoeken met Menno Veenstra of met Marcel van der Wal.

Delen op social media