Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

8 jan 2020 | Algemeen Nieuws

Het bestuur van s.v. R.W.F. nodigt al haar leden, ouders van leden, vrijwilligers en sponsoren uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering. Deze vergadering zal worden gehouden op dinsdagavond 21 januari a.s. om 20.30 uur in de kantine. Vanaf 20.00 uur staat de koffie/thee klaar.

Tijdens deze vergadering zullen wij ook afscheid nemen van Berend Jongsma. Hij heeft als Algemeen Bestuurslid deelgenomen in het bestuur en zal nu aftreden. Hij blijft nog wel betrokken bij RWF, alleen niet meer vanuit het bestuur.

Vanwege het aftreden van Berend, is er een vacature voor Algemeen Bestuurslid vrijgekomen. Wij doen hierbij dan ook een oproep voor de openstaande vacature.

Het bestuur hoopt u / jou deze avond te mogen ontvangen en hoopt op een grote opkomst!
 
[fusion_button link=”https://sv-rwf.nl/JSVsite/wp-content/uploads/2020/01/Agenda-ALV-2018-2019.pdf” text_transform=”” title=”” target=”_self” link_attributes=”” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” border_radius=”” border_color=”” border_hover_color=”” size=”” stretch=”default” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]AGENDA ALV 2018-2019[/fusion_button]
 
Delen: