Vacature: Jeugd coördinator tot JO12

RWF is de sportclub van Frieschepalen en omgeving. We zijn er zeer trots op dat in ons dorp met ca. 1000 inwoners we 6 seniorenteams, 1 dames en twee meiden elftallen en in alle leeftijden een jeugdelftal hebben. Om dit in de komende jaren ook mogelijk te maken is het opleiden van onze jeugdspelers erg belangrijk.

Om in de toekomst ook de voldoende leden te houden zoeken we een coördinator de jeugdteams tot JO12.

De coördinator gaat samen met de jeugdcommissie zich bezig houden met de organisatie rondom de jongste jeugd. Waar de trainers zich vooral met het voetbal technisch gedeeld bezighouden zal de coördinator de overige zaken regelen.

Taken voor de coördinator; werven van jeugdleden, introductie voor nieuwe ouders, organiseren van de activiteiten rondom het voetbal. Contact onderhouden met de ouders, contact onderhouden met de trainers. Contact onderhouden met de KNVB en bijeenkomsten KNVB bezoeken. Binnen de club het jeugdvoetbal op de kaart zetten.

Om dit te kunnen uitvoeren zal de coördinator regelmatig bij de trainingen en wedstrijden van alle jeugdteams aanwezig zijn.

Zou je graag mee willen bouwen aan de toekomst van RWF. Meld je dan aan bij de Jeugdcommissie. Meer informatie Jannes Donker 06-49287567