Volop spanning in strijd coach van het jaar bokaal!

17 jan 2020 | Algemeen Nieuws

Zo halverwege het seizoen vinden wij het tijd om eens de tussenbalans op te maken in de strijd om de o zo begeerde coach van het jaar bokaal.

Vorig Seizoen was het Hans kroes die met zijn team Black Socks de trofee omhoog houden mocht en ook dit jaar doet hij weer in de bovenstaande regionen. Met een 4e plek en dik 60 punten achterstand op nr1 Friese Freddy zijn voor zijn team de kansen zeker niet verkeken. Dat Plopsa Jeljer ope en tweede plek staat zetten we vast in de notulen gezien we gewend zijn dat hij gedurende het seizoen weer naar de onderste regionen zal zakken. Zo keken we ook uit naar de onderlinge broederstrijd met Siemar (bekend als een slecht verliezer) echter heeft laatstgenoemde nog een inhaalslag te maken, echter met het oog op de instabiliteit van Plopsa Jeljer is dit zeker nog geen uitgemaakte zaak. Waar we vorig seizoen niks hoorden van Mister Verbeek is zijn waffel dit jaar al weer meer open geschreden gezien hij uitermate trots is op zijn 9e plek in de tussenstand. Ook de godenzonen van Johannes Veenema zijn weer terug na meerdere seizoenen halverwege (door tegenvallende resultaten) gestopt te zijn lijkt hij dit jaar met een 9e plek wel genoeg vertrouwen te ervaren om het seizoen eens wel een keer af te maken. Trouwe speler Lobster country doet het ook verdienstelijk met een 7e plek als voorlopige tussenstand. De rode lantaarndrager op dit moment is FC sietze anne, echter dingt ook Hilbert Jongsma nog zeker mee om deze minst geliefde trofee.

Al met al wachten er nog vele spannende speelrondes en mogen we ook zeker de gelouterde Robert Verbree nog niet vergeten voor het winnen van de trofee, echter moet deze bekende onbekende man zich dit seizoen nog wel op het prachtige sportpark van RWF laten zien gezien anders conform de spelregels diskwalificatie volgt. Ook verdient de 14e plek van Follow that foxy nog een eervolle vermelding gezien die nog niet eerder zo hoog heeft gestaan halverwege het seizoen net als sv wieger99.

Kortom de commissie kijkt met smart uit naar de tweede seizoenshelft en wenst iedereen veel spelvreugde toe!

Dikke Tut Freddy

Delen: