Wietze Cuperus nieuwe trainer B selectie

23 jul 2020 | Geen categorie

Na een aantal gesprekken met de Technische Commissie en een proeftraining met nieuwe B- selectie zijn wij als technische commissie blij met de komst van Wietze Cuperus als nieuwe trainer van de B selectie. Wietze is een enthousiaste, gedreven en ambitieuze trainer die graag met de nieuwe jonge en serieuze B-selectie aan de slag wil. Met zijn jarenlange ervaring als voetballer van VV Opende moet dat goed komen.  Naast een stukje vanuit de Technische Commissie wil Wietze zichzelf nog even voorstellen. 

Wietze Cuperus, 49 jaar, 2 kinderen, een jongen van 12 en een meid van 16 jaar, alleenstaand. Naast voetbal tennis ik wat met mij zoon en ben ik supporter bij mijn dochter die korfbalt. Verder doe ik wat aan recreatief hardlopen, 35+ bij vv Opende. Beetje fit blijven! 😉  

Ik werk bij de politie en daar verzorg ik de werving en selectie van agenten voor Noord Nederland. Deze HR baan is mooi te combineren als trainer omdat je constant bezig bent met het verbinden van mensen in het werk als op het veld! Het beste eruit halen!  

Zelf heb ik jaren 90/00 2e klas gevoetbald bij vv Opende. Na 21 jaar bij de 1e selectie van vv Opende was het klaar en heb ik mij gericht op werk en ben ik het trainersvak gaan doen. Nu naar 1 jaar Buitenpost 2 ga ik proberen bij RWF 2 zo hoog mogelijk te laten eindigen en proberen om met deze groep een stap te maken die meer aansluit op het eerste van RWF! Maar wat ik misschien nog wel veel belangrijker vind is het plezier in het spelletje dan komt het winnen van wedstrijden zeker! Daar ben ik van overtuigd! 

Delen op social media