Wilco van der Heide nieuwe hoofdtrainer s.v. R.W.F.

29 december 2023

s.v. R.W.F. en Wilco van der Heide hebben overeenstemming bereikt over zijn aanstelling als hoofdtrainer per seizoen 2024/2025. Daarmee volgt Wilco de huidige trainer Jan Mulder op die na afloop van dit seizoen vertrekt naar v.v. Kollum.

Wilco van der Heide woonachtig in Kootstertille is sinds het seizoen 2020/2021 hoofdtrainer bij v.v. Drogeham. Deze club promoveerde onder zijn leiding naar de vierde klasse en miste afgelopen seizoen nipt de promotie naar de derde klasse.

De samengestelde commissie bestaande uit het bestuur evenals een afvaardiging van spelers uit de huidige A-selectie is zeer verheugd met de aanstelling van Wilco.

“Wilco is een jonge, gedreven, enthousiaste en moderne trainer, die zijn visie goed kan overbrengen op een jonge spelersgroep. Vooraf werd een duidelijk profiel geschetst waar bovenstaande als belangrijke voorwaarde werd gezien, dit in combinatie met een aantal jaren ervaring als hoofdtrainer waren doorslaggevend. We zijn er dan ook van overtuigd dat het een goede samenwerking zal worden”.

Ook Wilco is blij met zijn stap naar Frieschepalen:

“Ik ben erg blij met RWF als vervolgstap in mijn trainerscarrière. Ik ben trots dat RWF mij heeft benaderd en uit de gesprekken met de commissie/spelers ben ik nog enthousiaster geworden. De kwalitatief sterke en gretige selectie, een mooie accommodatie, de betrokken mensen en de gehele sfeer bij RWF zijn voor mij factoren die meegespeeld hebben in mijn keuze. Ik heb enorm zin om van RWF in de komende jaren een stabiele 3e klasser te maken. Eerst ga ik het goed afsluiten bij VV Drogeham en daarna hoop ik iedereen snel te leren kennen”.

Vooralsnog gaat de focus bij RWF vol op het huidige seizoen. Waar onder leiding van Jan Mulder getracht wordt om handhaving in de derde klasse te bewerkstelligen.

Delen op social media