Aan en afmeldingen seizoen 2019/2020

6 mei 2019 | Algemeen Nieuws

Voor veel teams nadert het einde van het voetbalseizoen. Graag wijzen wij jullie op een aantal zaken die voor jullie van belang zijn.

Als je volgend jaar van voetbalclub gaat veranderen (bijvoorbeeld door je studie), schrijf je dan tijdig over. De deadline ligt net als in voorgaande jaren op 15 juni, 23.59 uur. De club wil alle spelers en andere leden op het hart drukken om een eventuele overschrijving of opzegging ruim vóór 15 juni te melden bij de ledenadministratie middels het aan/afmeldformulier dat op de website ww.sv-rwf.nl te vinden is.

Op dit moment wordt er op de achtergrond al hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het komende seizoen 2019-2020. Vanaf 1 juni moeten wij bij de KNVB onze teams aanmelden voor volgende seizoen. Het is belangrijk om te weten welke spelers eventueel bij s.v. R.W.F. vertrekken. Wij gaan er dan ook vanuit dat als u zich niet afgemeld hebt voor 20 mei 2019, we ook volgend seizoen weer op jou/u kunnen rekenen.

Een tijdige overschrijving of opzegging is in de eerste plaats in uw eigen belang. Indien een opzegging ná 15 juni bij de ledenadministratie gemeld wordt, dan is de club helaas genoodzaakt om de contributie voor het nieuwe seizoen bij u in rekening te brengen.

Aanmelden; aanmelding kan altijd, het is prettig voor de club om dit zo vroeg mogelijk te weten.

Tot slot wensen we een ieder een fijn einde van het seizoen, en tot het volgende voetbaljaar!

Op voorhand dank voor de medewerking!

Jeugdcommissie, s.v. R.W.F

Delen: