Geslaagd Jeugd Voetbal Toernooi 2022 smaakt naar meer

19 jun 2022 | Algemeen Nieuws

Gisteren kwam er een einde aan editie 2022 van het Jeugd Voetbal Toernooi van sv RWF. Wat hebben we een mooie week gehad vol voetbalplezier en spannende toernooien. Gisteren sloten we het evenement af met de Wijma betonboren en betonzagen toernooien voor JO8, JO10/MO11 en aansluitend de MO13. Naast vertier op de velden, was dat er ook naast het veld, waar voor de jongste supporters een springkussen beschikbaar was gesteld door Univé. Daarnaast kon de jeugd net als op alle voorgaande toernooidagen genieten van het vers fruit beschikbaar gesteld door de Gemeente Opsterland in samenwerking met de Albert Heijn in Gorredijk.

Succes was er gisteren 18 juni met toernooiwinst voor de jongste jeugd van onze eigen JO8-2, MO11 en MO13. Daarnaast pakte de JO10 de 3e prijs. Fantastisch gedaan! Voor foto’s van deze dag verwijzen we graag door naar onze Facebook pagina.

We kunnen daarnaast stellen dat het slotfeest afgelopen vrijdag (17 juni) een groot succes was. Na het toernooi voor Onder 23 en de Dames was het aan zanger Jordi Weijer om ons sportpark op zijn kop te zetten. Wat hebben we er met zijn allen op deze dorstige avond een machtig mooi feest van gemaakt, een avondje voor in de boeken!

Middels deze weg willen wij als organisatie alle teams, supporters, sponsoren en de talloze vrijwilligers die hebben meegeholpen aan de organisatie en uitvoering van het toernooi bedanken. We hebben een fantastische week gehad. Tot volgend jaar!

De Toernooicommissie, Halbe, Berend, Freddy, Ralph & Jan Sikko

Delen: