Geslaagde start Jeugd Voetbal Toernooi sv RWF

13 jun 2022 | Algemeen Nieuws

De eerste dagen van het Jeugd Voetbal Toernooi zitten er op. Afgelopen vrijdag werd het toernooi afgetrapt door de G-teams (Smelnezorg G-toernooi). Op deze mooie zomeravond streden Broekster Wâlden G1, Buitenpost G1 en VV Drachten G1 om de felbegeerde beker. VV Drachten G1 wist uiteindelijk beslag te leggen op de winnaarsbeker. De grote winnaar van de avond was het aanwezige publiek en de spelers en begeleiding van de ploegen zelf. We hebben genoten van de inzet en het enthousiasme!

Zaterdag 11 juni was het de beurt aan de jeugd van de JO12 en JO13 (mede mogelijk gemaakt door Total Energies Wagenaar). In de vroege ochtend trapten de jongens en meiden van de JO12 ploegen de dag af. Na de poulewedstrijden streden De Wilper Boys en Opende in een spannende finale om de hoofdprijs, met De Wilper Boys als uiteindelijke winnaar. Na penalty’s rekende ASC af met TFS, waarmee de spelers uit Augustinusga de 3e prijs mee naar huis mochten nemen.

Na het toernooi van de JO12 gingen we direct verder met de JO13 categorie. Hier was het ODV dat een maatje te groot was voor de rest van de deelnemende teams. De winnaarsbeker ging dan ook verdiend mee terug naar Wijnjewoude. De tweede prijs was voor VV Drachten, dat met drie winstpartijen op een mooie tweede plaats eindigde. Het doelsaldo was bepalend in de strijd om de derde plaats. RWF en ONR ontliepen elkaar vrijwel niets, maar hier was het RWF dat op doelsaldo beslag legde op de beker voor de derde plaats. Een mooi resultaat mannen!

Voor een sfeerimpressie van de eerste twee dagen verwijzen we graag naar ons Facebook pagina. Wat de organisatie betreft kennen we een zeer geslaagde start van het toernooi! Morgen 14 juni gaan we vanaf 18:30 uur verder met het Univé JO19 toernooi. Tot dan

Delen: