Jeugd voetbaltoernooi 2018

Na maanden van voorbereiding is het weer zover: het jaarlijks terugkerende jeugdtoernooi op de velden van s.v. RWF. Na de succesvolle editie van vorig jaar doen wij ons uiterste best wederom een toernooi voor te schotelen waar jong en oud met plezier op terug kan kijken. Dit wordt voor het grootste gedeelte mogelijk gemaakt door Stichting Vrienden van Jan. Al sinds jaar en dag zijn s.v. RWF en de stichting met elkaar verbonden en ook dit jaar verbindt de stichting zich als hoofdsponsor aan dit grote voetbalspektakel.

Dit jaar kent het toernooi een bijzondere en speciale opening, namelijk een toernooi voor voetballers met een beperking. Deze toernooivorm tussen ploegen in de zogeheten Senioren G-categorie betekent een primeur voor s.v. RWF, nog niet eerder werd er een toernooi voor deze categorie georganiseerd in combinatie met het jeugdtoernooi. De Senioren G-teams van Drachten, Broekster Wâlden en twee teams van Heerenveense Boys gaan op vrijdag 8 juni onderling uitmaken wie er met de eerste prijs vandoor gaat.

Na deze speciale opening volgen nog zeven dagen / avonden vol voetbal voor vele leeftijdscategorieën (jeugd -9 jaar t/m jeugd -23 jaar). Voor het volledige schema verwijs ik u en jou graag naar de inhoudsopgave op pagina 3. Teams van bij elkaar meer dan 25 verenigingen komen richting Frieschepalen om te strijden om de felbegeerde prijzen. Dit is een fantastisch aantal en wij willen via deze weg ook een ieder bedanken voor zijn en haar komst naar Sportpark De Boskdobbe.

Tot slot willen wij ook de vrijwilligers en sponsoren niet vergeten. Zij vormen, samen met de deelnemende verenigingen, het fundament voor een fantastische week vol voetbal. Daarom ook aan iedere scheidsrechter, EHBO’er, kantinemedewerker, schoonmaker, terreinbeheerder, alle overige vrijwilligers en plaatselijke ondernemers: bedankt.

We gaan er met zijn allen een mooi toernooi van maken, hopelijk eentje om nooit te vergeten! Heel veel voetbalplezier gewenst!

Met sportieve groeten,

De Toernooicommissie