Opening Hoofdveld s.v. R.W.F. 18 maart

8 mrt 2017 | Algemeen Nieuws

Velen van jullie is het vast niet ontgaan, het hoofdveld van onze club is weer in gebruik genomen. Vorig jaar juni is er begonnen met het compleet renoveren van de grasmat en onderliggende grond. Dit alles heeft geresulteerd in een prachtig hoofdveld waar we weer lange tijd meer vooruit kunnen.

Ook de sponsorcommissie heeft niet stil gezeten. Samen met een groot aantal vrijwilligers hebben zij met veel enthousiasme de omheining om het veld vervangen. Deze omheining is vervolgens voorzien van veel (nieuwe) sponsorborden, wat het hoofdveld helemaal afmaakt. Via deze weg willen we ook de gemeente Opsterland bedanken voor hun medewerking.

Om al deze heugelijke feiten te vieren organiseren wij op 18 maart een feestelijke officiële opening van het hoofdveld. Voorafgaand aan de wedstrijd R.W.F. 1 – VVK 1 wordt er een balonnenactie georganiseerd voor en door de jeugd van onze club. Na afloop van de wedstrijd zal het veld officieel geopend worden en is er live muziek in de kantine!

Hierbij roepen wij iedereen op die onze club een warm hart toedraagt om aanwezig te zijn op deze feestelijke middag, graag tot ziens!

Delen: