RWF valt tegen op regenachtige middag in Dokkum

5 nov 2023 | RWF 1 Nieuws

De wedstrijd tegen Be Quick Dokkum was een wedstrijd waarbij het aan of afhaken was. Helaas voor de rood witte vereniging uit Frieschepalen werd het laatst genoemde. In een wedstrijd waarin geen vuist kon worden gemaakt bleven de 3 punten in Dokkum.

Zoals afgelopen weken vaker is gebeurd begon de wedstrijd met een fout in de acherste linie waardoor RWF wederom na 1 minuut spelen al op achterstand stond. De wedstrijd kende in het eerste bedrijf weinig kansen, wel wist RWF 2x vanuit een standaard situatie gevaarlijk te worden. Domper van de eerste helft was het uitvallen van Sietze-Anne met een op het oog lijkend vervelende blessure. Eind van de 1ste helft kwam Dokkum op 2-0 voorsprong doordat een vrije trap op kinderlijke manier door de muur werd gewerkt.

Het begin van de tweede helft was enthousiast en veelbelovend. Helaas werd snel in de 2e helft de 3-0 via een strafschop genoteerd. Hierna werd er nog met 0 geloof en vertrouwen gespeeld om er op een regenachtige middag nog iets van te maken. De wedstrijd bloedde hierdoor dood en is er verder weinig te vermelden.

Wat wel een lichtpunt was deze middag waren de in grote getalle aanwezige supporters vanuit RWF kant. Ondanks de tegenvallende resultaten blijven de supporters supporten. Volgende week zal RWF tegen Minnertsga moeten laten zien wat ze waard zijn en of ze mee kunnen doen in deze competitie.

Afsluitend willen wij nog onze dank uitspreken richting de medische staf, en in het bijzonder de fysiotherapeut van Be Quick Dokkum. Zoals eerder genoemd moest Sietze Anne van der Velde het veld verlaten met ogenschijnlijk een zware knieblessure. Hij kon gistermiddag direct terecht bij de fysiotherapeut van Be Quick voor een eerste beoordeling. Dat werd erg gewaardeerd, hartelijk dank daarvoor en Sietze Anne sterkte met je herstel!

Delen op social media

Meer RWF 1 nieuws

Tussenstand 3e klasse B

Uitslagen

Programma