Sponsoren

Een vereniging kan uiteraard niet zonder leden, niet zonder vrijwilligers, maar ook zeker niet zonder sponsoren. Naast het hoofdsponsorschap biedt s.v. RWF de volgende mogelijkheden aan sponsoren:

Teamsponsor: Uw banner op de website van s.v. RWF. Door vermelding van uitslagen en scores van wedstrijden trekt deze site veel bezoekers. Wanneer u zelf een website heeft, is er de mogelijkheid om de banner door te laten linken naar uw eigen site. Dit zorgt voor meer bezoek op uw eigen site en uw site is beter vindbaar via zoekmachines.  Het team krijgt uw shirt aan! In overleg met u wordt er een logo en/of uw bedrijfsnaam op gedrukt. U kunt uit de vrije teams, zelf “uw” team kiezen. De kosten van aanschaf en bedrukken van deze shirts zijn voor rekening van s.v. RWF. De hoofdsponsor en de teamsponsors van het 2e, 3e en 4e elftal van s.v. RWF krijgen in de kantine boven de bar, hun eigen standenbord. Uw logo en adresgegevens komen bovenaan het standenbord te staan.
Het sponsorpakket wordt voor 3 jaar aangegaan en wordt automatisch met 1 jaar verlengd. Opzegging dient 6 maanden voor het aflopen van de sponsortermijn schriftelijk bij de sponsorcommissie te gebeuren

Subsponsor:
Uw banner op de website van s.v. RWF Door vermelding van uitslagen en scores van wedstrijden trekt deze site veel bezoekers. Wanneer u zelf een website heeft, is er de mogelijkheid om de banner door te laten linken naar uw eigen site. Dit zorgt voor meer bezoek op uw eigen site en uw site is beter vindbaar via zoekmachines.

Bordsponsor:
Reclamebord  Uw logo en eventueel adresgegevens kunt u vermelden op een bord langs de zijlijn van het hoofdveld. Wekelijks publiek, dus uw bedrijf wordt gezien! Het laten maken van een bord is voor uw eigen rekening en blijft uw eigendom. Het onderhoud verzorgt de club. Dit sponsorpakket wordt automatisch met 1 jaar verlengd.

Wedstrijdsponsor:
De naam van uw bedrijf en logo wordt vermeld in het programmaboekje wat wordt uitgereikt bij de thuiswedstrijden. Tevens wordt uw bedrijfsnaam voor de wedstrijd omgeroepen.
Mocht, om wat voor reden dan ook, de thuiswedstrijd niet door gaan waarvan u wedstrijdsponsor bent geworden, dan wordt dit automatisch de eerstvolgende thuiswedstrijd.

Aanvullende informatie:

Het formaat van het reclamebord rondom het hoofdveld is 250 cm lang en 65 cm hoog. Dit i.v.m. de uniformiteit en bevestiging aan de omheining.
Mocht u vragen hebben over de sponsormogelijkheden of graag een variatie willen hebben op bovenstaande mogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie.

Email: sponsorcommissie@sv-rwf.nl