Vacature: Trainer-coach RWF JO15

RWF is de sportclub van Frieschepalen en omgeving. We zijn er zeer trots op dat in ons dorp met ca. 1000 inwoners we 6 seniorenteams, 1 dames en twee meiden elftallen en in alle leeftijden een jeugdelftal hebben. Om dit in de komende jaren ook mogelijk te maken is het opleiden van onze jeugdspelers erg belangrijk.

Voor het komende seizoen zoeken we een trainer-coach voor onze JO15 voor dit team verzorg je twee keer in de week een trainingen ben je bij alle wedstijden aanwezig voor de coaching van het team. Samen met een vaste leider zorg je dat het een hecht team wordt. En dat de spelers zich verder ontwikkelen.

Je krijgt ondersteuning van de jeugdcommissie en vanaf volgend seizoen willen we voor alle standaard elftallen gebruik gaan maken een nader te bepalen voetbaloefenstof. Samen met de coördinator en de trainers van de andere elftallen wordt samen gewerkt aan de ontwikkeling van de spelers. We verwachten dat je aan deze overleggen actief bijdraagt.

Trainers van RWF krijgen de mogelijk om op kosten van de club een KNVB opleiding te volgen. Ook is na het behalen van de opleiding een onkostenvergoeding mogelijk.

RWF jeugdtrainers krijgen een trainingspak van de club en afhankelijk van de het aantal gemaakte uren is het ook mogelijk voetbalschoenen en andere vergoedingen te ontvangen.

Het is mogelijk om deze functie samen met een andere trainer coach in te vullen.

Zou je graag mee willen bouwen aan de toekomst van RWF?

Meld je dan aan bij de Jeugdcommissie. Meer informatie Jannes Donker 06-49287567